Spring til indhold

Om Care Security

Care Security udspringer af søsterselskabet, Top Partners, som gennem +20 år har leveret vikarer til den sundhedsfaglige og den pædagogiske sektor. Via indsigt, viden og mangeårige erfaringer fra området, så vi et uforløst potentiale i forhold til at levere vagtpersonale til bosteder, psykiatrien og andre steder, der har behov for vagter, der er klædt ordentligt på til at håndtere bl.a. autister, psykisk syge og andre borgere med især psykiske diagnoser. Med Care Security er det ambitionen at drive et vagtfirma, der bygger på et værdisæt om at sætte mennesket i centrum, og derfor går vi højt op i at rekruttere og uddanne vagter med den rigtige indstilling og erfaring.

Vores historie

Care Security er etableret i 2022 og er en del af en familieejet koncern, Top Familien, bestående af virksomhederne Top Partners, der rekrutterer vikarer til sundhedssektoren samt det pædagogiske område, CarePartner, der sælger innovative hjælpemidler til sundhedsområdet, Top Hjernetræning, der tilbyder neurofeedback og Center for Familiesundhed, der arbejder bredt på hele børne- og ungeområdet og tilbyder rådgivning, udredninger og konkrete forløb til familier, der har brug for det. Fællesnævneren for alle vores virksomheder er ønsket om at sætte mennesket i centrum og gøre en positiv forskel for den enkeltes liv.

Bliv vagt hos Care Security

Leder du efter et indholdsrigt vagtjob med menneskelige relationer og værdier i centrum? Så bliv vagt hos Care Security.

Bliv vagt hos os