Spring til indhold

Book en vagt

Leder du efter vagtpersonale med fokus på de menneskelige relationer til at skabe tryghed for borgere og personale i din institution? Eller er du på udkig efter vagter til almene vagtopgaver? Hos Care Security får du vagter med den rigtige indstilling og erfaring.

Care Security udspringer af Top Partners, som gennem +20 år har leveret vikarer til den sundhedsfaglige og den pædagogiske sektor. Gennem mangeårige erfaringer, indsigter og viden fra området ønsker vi at leverer vagter, der alle er specialiseret til at varetage tunge opgaver inden for det specialiserede område. Vi dækker hele Sjælland.

Vi tilbyder vagter med særlige kompetencer til at skabe sikkerhed og tryghed for borgere og personale på bosteder, psykiatrien og andre steder, der har behov for vagter med den rigtige indstilling og erfaring. Alle vores vagter har en vagtuddannelse og er sikkerhedsgodkendte.

Vi klæder vores vagter på til arbejdet og matcher vagter og lokationer med omhu

For Care Security er det vigtigt altid at matche organisation og medarbejder, så det faglige niveau er højt. Vi har personlige samtaler med alle vores vagter, så vi lærer hinanden at kende, og vi afdækker alle lokationer, inden vi sender vores vagter ud. På den måde kan vi forberede vores vagter bedst muligt på opgaven og sørge for at skabe det bedst mulige match mellem vagt og lokation. For dig betyder det, at du altid får medarbejdere, der passer til netop de behov og ønsker, som din institution står med.

Fordelene ved at benytte Care Security er:

  • Vores vagter er ansat på overenskomst under ordnede forhold.
  • Vi uddanner og forbereder vores vagter via kurser i bl.a. deeskalering og selvforsvar m.m.
  • Vores vagter har fri adgang til sparring og supervision gennem psykologer og faguddannede på kontoret.
  • Du får erfarne og ansvarsbevidste vagter, der brænder for at arbejde med menneskelige relationer og bruge deres kompetencer til at gøre en reel forskel for din institution.

Book en vagt hos Care Security

Er du eksisterende kunde?
Som eksisterende kunde kan I booke en vagt på følgende måder:

  • Bestil vagten online. (Mangler I et login, så ring til os, og vi vil oprette jer med det samme).
  • Ved at ringe til os.

Er du ny kunde?
Er I ny kunde, så ring til os på 58 50 07 81. Vi opretter jer med det samme, så vi kan finde den helt rigtige vagt til jer hurtigst muligt. Vi sidder klar til at modtage bestilling af vagter alle ugens dage fra kl. 06:00 – 24:00.

Bliv vagt hos Care Security

Leder du efter et indholdsrigt vagtjob med menneskelige relationer og værdier i centrum? Så bliv vagt hos Care Security.

Bliv vagt hos os